Om oss
Det är vi som jobbar på Anna´s Topp till Tå spa. Vår önskan är att ni ska få en njutfull upplevelse hos oss.
Vi jobbar med svensk ekologisk hudvård. Vi vill erbjuda resultatinriktad hudvård på naturlig väg.
Varmt välkommen att höra av dig till oss!

 

Anna
Jag utbildade mig till hudterapeut & kosmetolog på Elisabethskolan i Stockholm och blev färdig sommaren -94. Jag har under åren vidareutbildat mig inom bl.a homeopati, ansiktszonterapi och elektrokosmetik. Vi har även under åren kompletterat vårt utbud med lite annorlunda massage så som bambumassage, hot stone, cupping och vår unika Du & 4 händer.
Det härliga med detta jobb är att man kan fördjupa sig och jobba med det man brinner för! Vårt mål är att erbjuda kunden en salong med det mesta av det bästa. 100% rena produkter och effektiva men ändå hälsosamma behandlingar. 

Jag bor i Sandviken med min familj. Mannen Johan, barnen Vera, Vilma och bonusbarnen Anton och Maja. Jag har en hobby som jag brinner för på min fritid - betong. Jag uppskattar även att ibland få lite "egentid" i löparspåret eller med mina stavar.

Jag hoppas vi får tillfälle att mötas! Har ni frågor eller funderingar rörande vårt yrke och våra behandlingar - tveka inte att komma in eller höra av er!
Välkommen till vår oas i centrum sedan 20 år tillbaka!

 

Wickan
Mitt intresse för kropp- och hudvård startade tidigt i livet. Som 17-åring flyttade jag ner till Göteborg för att följa min dröm! Jag gick en skola med inriktning på färg, form, makeup, kropp- och hudvård. Jag kände ganska snabbt att det är just det här jag vill göra så jag sökte vidare till Elisabethskolan där jag utbildade mig till hudterapeut och blev färdig sommaren -06. Till hösten flyttade jag upp till Gävle och började jobba hos Anna på Anna's topp till tå där jag snabbt kände mig "hemma". Tillsammans utvecklas vi och har gått på flera givande utbildningar för att vidareutveckla oss och hänga med. Som person är jag kreativ och det är det jag älskar med mitt jobb, att få utlopp för kreativiteten. Ingen dag är den andra lik! 

Jag bor i Skutskär med min Sambo Fredrik och våra två barn Nova och Melker. Min fritid spenderar jag mest med familj och vänner. Sommartid åker vi mycket båt och på vintern tycker vi om att vara ut i pulkabacken med korvgrillning och skoteråkning. När jag får lite tid över pysslar jag gärna, jag syr bl.a lite mössor och tillverkar andra saker till barn. 

Till sist vill jag tala om att jag gärna delar med mig av min kunskap och strävar alltid efter det bästa resultatet för dig och mig! Så tveka inte att höra av dig om du behöver min hjälp! Ser fram emot att träffas!